Υλικά
7 φέτες γαλοπούλα
1 καρβέλι ψωμί
Κέτσαπ
200 γρ. τυρί τριμμένο
Ελαιόλαδο
2 ντομάτες
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε οριζόντιες και κάθετες φέτες, χωρίς να φτάνουμε μέχρι κάτω. Δημιουργούμε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε επάνω το ψωμί. Ανοίγουμε το ψωμί ελαφρώς με τα χέρια μας και γεμίζουμε τα κενά με κέτσαπ, τα τυριά και τη γαλοπούλα. Όταν βάλουμε το ψωμί στο ταψί, συμπληρώνουμε τριμμένο τυρί, προσθέτουμε λάδι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20΄. Σερβίρουμε με ντομάτα και ελαιόλαδο.