Υλικά

4 αυγά
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
1½ ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
1 πακέτο Βιτάμ
1 κολοκυθάκι
1 πράσινη πιπεριά
3 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Xτυπάμε το Βιτάμ στο μίξερ ώσπου να γίνει αφράτο, ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί, τη πιπεριά και το κολοκυθάκι κομμένα σε κύβους και, σταδιακά, το αλεύρι κοσκινισμένο με μια πρέζα αλάτι.Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα του κέικ με πιπεριές σε μια φόρμα αλευρωμένη και αλειμμένη με Bιτάμ, κουνώντας την, ώστε το μείγμα να απλωθεί ομοιόμορφα. Ψήνουμε το κέικ σε φούρνο προθερμασμένο στους 180°C για 50 λεπτά.