H απόλυτη συνταγή για την πιο γευστική πατατοσαλάτα Αρκαδίας
Δείτε πώς θα την φτιάξετε
Ελαφρύ, γευστικό, υγιεινό και οικονομικό, μια εύκολη πρόταση για κάθε ώρα…
Πάμε να την φτιάξουμε λοιπόν…
Θα χρειαστούμε πατάτες, λάδι, ξύδι, πιπεριές, κόκκινη πράσινη για χρώμα, ντομάτες, λίγο ψιλοκομμένο μαιδανό, αλατοπίπερο, ρίγανη και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι ξερό η φρέσκο.
Αφού πλύνετε καλά καλά τις πατάτες, θα τις βάλετε να βράσουν με την φλούδα τους, αρκεί να είναι καθαρές από στίγματα και μαυράδια, αλλιώς θα τις καθαρίσετε.
Θα τις βράσετε μέχρι να κρατάνε λίγο , όχι πολύ βράσιμο, γιατί μετά θα διαλυθούν.
Τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τις κόβετε μεγάλα κομμάτια μέσα σ ένα βαθύ σκεύος, αμέσως μετα ψιλοκόβετε και ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαιδανό, το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε από πάνω το λαδόξυδο, ρίγανη, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Την συνοδεύετε με κρίθινο παξιμάδι η ψωμί και λευκό κρασί…
Πάμε να την φτιάξουμε λοιπόν…
Θα χρειαστούμε πατάτες, λάδι, ξύδι, πιπεριές, κόκκινη πράσινη για χρώμα, ντομάτες, λίγο ψιλοκομμένο μαιδανό, αλατοπίπερο, ρίγανη και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι ξερό η φρέσκο.Αφού πλύνετε καλά καλά τις πατάτες, θα τις βάλετε να βράσουν με την φλούδα τους, αρκεί να είναι καθαρές από στίγματα και μαυράδια, αλλιώς θα τις καθαρίσετε.
Θα τις βράσετε μέχρι να κρατάνε λίγο , όχι πολύ βράσιμο, γιατί μετά θα διαλυθούν.
Τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τις κόβετε μεγάλα κομμάτια μέσα σ ένα βαθύ σκεύος, αμέσως μετα ψιλοκόβετε και ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαιδανό, το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε από πάνω το λαδόξυδο, ρίγανη, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Την συνοδεύετε με κρίθινο παξιμάδι η ψωμί και λευκό κρασί…