Υλικά
320 γρ.αλεύρι
0.5 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
120 γρ.βούτυρο αγελαδινό παγωμένο
120 γρ.φουντούκια ψιλοκομμένα
120 γρ.ζάχαρη
2 αυγά
Εκτέλεση
Κόβουμε το βούτυρο σε μικρούς κύβους.Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε με τα χέρια μας μέχρι να δημιουργήσουμε μία ενιαία ζύμη.Μεταφέρουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και δημιουργούμε έναν κύλινδρο διαμέτρου 5 εκ.Τοποθετούμε σε συντήρηση για να παγώσει η ζύμη, για περίπου 1 ώρα.Κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετούμε τα μπισκότα σε ταψί φούρνου στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160ºC για 45’ μέχρι να ροδίσουν.