Υλικά

2 λουκάνικα χωριάτρικα μέτρια, κομμμένα σε λεπτές φέτες
2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το ελαιόλαδο και σωτάρετε τα λουκάνικα, την πιπεριά και το κρεμμύδι. Σβήστε με το κρασί και προσθέτετε τη μοπυστάρδα. Μόλις τα υγρά μειωθούν, ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και αφήστε μέχρι να δέσει η σάλτσα.