Εύκολα πιροσκί με φέτα
Νόστιμα πιτάκια με ωραία γέμιση
Υλικά
1 κιλό αλεύρι300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά. Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.