Υλικά

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 ματσάκι άνηθο
2 αυγά
100γρ. ρύζι γλασέ
40ml ελαιόλαδο
500ml τοματοχυμό
1 λίτρο ζωμό κοτόπουλο
αλεύρι, αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

Κόβουμε το κρεμμύδι ασέ και τον άνηθο ψιλοκομμένο, τα προσθέτουμε στον κιμά μαζί με τα αυγά, το ρύζι και το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε όλο το μείγμα. Πλάθουμε μπαλάκια 40γρ. και τα τοποθετούμε σε αλεύρι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα γιουβαρλάκια.

Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε ντοματοχυμό και ζωμό μέχρι να σκεπαστούν.

Αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά.