Υλικά

1 συσκευασία βιολογική μαργαρίνη με ελαιόλαδο
2 πακέτα μπισκότα ολικής άλεσης
300 γρ. τυρί μασκαρπόνε
1 ζαχαρούχο γάλα
χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα στρώνετε στην βάση μιας φόρμας. Λιώνετε τη βιολογική μαργαρίνη με ελαιόλαδο και περιχύνετε τα μπισκότα. Αναμειγνύετε το τυρί μασκαρπόνε με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτετε λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού.

Χτυπάτε το μείγμα μέχρι να αφρατέψει και στην συνέχεια το μεταφέρετε στη φόρμα. Αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο για να πήξει για 1 ώρα τουλάχιστον. Όταν πήξει, απλώνετε στην επιφάνεια τη μαρμελάδα.