Υλικά

800 γρ. μικρές πατάτες, πλυμένες & βρασμένες (ίσα που να μαλακώσουν λίγο), με τη φλούδα τους, ολόκληρες
4 μικρά μήλα ή φιρίκια, πλυμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια (με τη φλούδα τους – αφαιρούμε τους πυρήνες)
½ φλιτζ. ελαιόλαδο 
½ φλιτζ. πετιμέζι
½ φλιτζ. κρέμα βαλσάμικου
¼ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού σκόνη μουστάρδας
Ανθός αλατιού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Στρώνουμε σε ένα ταψί μια μεγάλη λαδόκολλα και μέσα ρίχνουμε όλα τα υλικά, κόβοντας τις πατάτες στη μέση αν είναι μεγαλύτερες. Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε σφιχτά τη λαδόκολλα σε ρολό.

Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C και ψήνουμε για 40 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο, ανοίγουμε το πακέτο, σερβίρουμε τις πατατούλες και ραντίζουμε με λίγο από το γλάσο που έχει απομείνει στη λαδόκολλα.