Υλικά

Για τη ζύμη
800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γρ ξερή μαγιά
80 ml ελαιόλαδο 
60 γρ βούτυρο με ελαιόλαδο
250 γρ ζωμός από το κρέας
3 γρ αλάτι

Για τη γέμιση
1 κιλό ανάμικτο κατσικίσιο και μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους
75 γρ βούτυρο με ελαιόλαδο
600 γρ φέτα τριμμένη
10 γρ ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος
3 γρ αλάτι
2 γρ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας με το αλάτι και το πιπέρι. Σουρώνουμε και κρατάμε τον ζωμό του.

Για τη ζύμη

Ρίχνουμε το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε τον ζωμό του κρέατος και την μαγιά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λιωμένο το βούτυρο και το αλάτι και ζυμώνουμε ώστε να έχουμε μία απαλή ζύμη.

Για τη γέμιση

Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε με το βούτυρο το κρέας μέχρι να θωρακιστεί καλά.
Προσθέτουμε τον δυόσμο, την τριμμένη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι.

Σύνθεση

Αλείφουμε σε ένα ταψί μαργαρίνη και τοποθετούμε τη μισή ζύμη, μέχρι να καλύψει όλη την επιφάνεια. Απλώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη. Αλείφουμε με το βούτυρο και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά.