Υλικά

Για τη ζύμη
1 πακέτο φύλλο κρούστας

Για τη γέμιση
300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι
3 κουταλιές γάλα
2 αυγά χτυπημένα
100 γραμμάρια τριμμένο τυρί γκούντα
150 γραμμάρια τρυμμένη γραβιέρα
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
4 κ.σ ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Αρχικά φτιάχνετε τη γέμιση. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, κατόπιν ζεσταίνετε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τον κιμά μέχρι να εξατμίσουν τα υγρά τους.

Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, στη συνέχεια με μια κουτάλα ανακατεύετε μέσα σε μπολ το γάλα μαζί με τα 2 αυγά χτυπημένα, τα προσθέτετε στο μείγμα των κρεμμυδιών και τον κιμά και ανακατεύετε καλά.

Προσθέτετε κατόπιν στο νέο μείγμα τα τυριά, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε ξανά πολύ καλά.