Υλικά

3 αυγά
2-3 κ.σ. φέτα ή γραβιέρα 
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. κάππαρη (ξεπλυμένη και στραγγισμένη)
1/4 φλ. ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Αφού κάψει ελαφρά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί και προσθέτουμε την κάππαρη.
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά, έχοντας ρίξει ελάχιστο αλάτι (γιατί η κάπαρη είναι ήδη αλατισμένη), και τα βάζουμε κι αυτά στο τηγάνι.

Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν τα αυγά. Βγάζουμε την στραπατσάδα και τη σερβίρουμε με φέτα ή γραβιέρα .