Υλικά

4 αβοκάντο μεγάλα, ώριμα
200 γρ. γραβιέρα γλυκιά 
16 ντοματίνια
1 κ.σ. σχοινόπρασο αποξηραμένο
8 κ.σ. καλαμπόκι (κονσέρβα)

Εκτέλεση


Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα τους ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη λακκούβα.
Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τρίβουμε τη γραβιέρα.

Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 15’-20’.