Υλικά

225 γρ. ζάχαρη μαύρη
130 γρ. Βιτάμ
1 αυγό
300 γρ. αλεύρι για όλες τις
χρήσεις
1 κ.σ. μαγειρική σόδα
Ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια ακέρωτα
Χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση


Ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη. Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 0C. Με τη βοήθεια ενός πλάστη την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα σε τετράγωνα κομμάτια ή στο σχήμα που θέλουμε, με ένα κουπάτ.

Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα που έχουμε στρώσει στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.