Υλικά

2 μήλα κόκκινα
3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
2 κουτ. γλυκού μέλι
2 χούφτες cranberries

Εκτέλεση

Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό. Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε. Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τα cranberries και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.

Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.