Ρολάκια με τυρί και μπέικον
Ένα σνακ για όλες τις ώρες
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας5 φέτες μπέικον, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
75 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
100γρ. τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
Λίγο μαϊντανό
1 αυγό, χτυπημένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180ο και στρώστε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος. Ανοίξτε το φύλλο και απλώστε πάνω του το τυρί κρέμα. «Ραντίστε» με το τυρί, το κρεμμύδι, το μπέικον, τον μαϊντανό και τυλίξτε με προσοχή όλα τα υλικά μέσα στο φύλλο.Κόψτε το ρολό σε ίσα κομμάτια και τοποθετήστε τα ρολάκια που δημιουργούνται στο ταψί και αλείψτε τα με το χτυπημένο αυγό. Ψήστε για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι τα ρολάκια σας να χρυσίσουν.