Υλικά

2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
300 γραμ. αλεύρι
5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
500 γραμ. γάλα
200 γραμ. γλυκόζη

Εκτέλεση


Λιώνετε την ζάχαρη και τη γλυκόζη μέχρι να γίνουν καραμέλα και να πάρει σκούρο χρώμα. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε για λίγο το μείγμα να κρυώσει και προσθέτετε το αλεύρι, τα αυγά και το μπέικιν πάουντερ.

Ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και το ψήνετε στους 170 βαθμούς για 20- 25 λεπτά. Αφού ψηθεί πασπαλίζετε από πάνω με μαύρη ζάχαρη, καίτε τη ζάχαρη με το φλόγιστρο και σερβίρετε.