Εύκολοι ψαροκεφτέδες με σως γιαουρτιού
Οι κεφτέδες αλλιώς
Υλικά
1 ψάρι βρασμένο και ξεκοκαλισμένο1 πράσο στο multi
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα στο multi
1 σκελίδα σκόρδο στο multi
1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
τριμμένη φρυγανιά
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας, εκτός της φρυγανιάς και ετοιμάζουμε μικρές μπαλίτσες. Ρολάρουμε τις μπαλίτσες στη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε μέτρια – υψηλή φωτιά, ίσα να ροδίσουν.
Αφήνουμε τις μπαλίτσες σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν. Σερβίρουμε με γιαούρτι μέσα στο οποίο έχουμε ρίξει αλάτι, πιπέρι και λίγο λεμόνι.