Υλικά

Για την ζύμη
4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 κύβο νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

για τη γαρνιτούρα
σάλτσα ντομάτας
σαλάμι αέρος/ ζαμπόν/ γαλοπούλα
τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τα ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν.Έπειτα ρίχνετε λίγο αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός και μετά το αλάτι. Συνεχίζετε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι η ζύμη σας να μην κολλάει στα χέρια.

Αφήνετε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20′,σε ζεστό μέρος σκεπασμένη, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Aνοίγετε την ζύμη με ένα πλάστη και με ένα ποτήρι κόβετε σε μικρότερα στρογγυλά κομμάτια. Βάζετε 1 κ.γ. σάλτα, τη γαλοπούλα και το τριμμένο τυρί σε κάθε κυκλάκι. Ψήνετε για 15′ στους 180 C.