Υλικά

500 γρ. βερίκοκα ώριμα, κομμένα στη μέση
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. ανθόνερο ή ροδόνερο
χυμό από 1/2 λεμόνι
2 κεσεδάκια γιαούρτι, στραγγιστό
1 φλ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα

Εκτέλεση


Χτυπάμε στο μπλέντερ τα βερίκοκα με το μέλι, το ανθόνερο και το χυμό του λάιμ μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.

Μοιράζουμε σε ποτήρια του ουίσκι λίγο πουρέ βερίκοκου στον πάτο, από πάνω βάζουμε μία στρώση γιαούρτι, επαναλαμβάνουμε με μία στρώση βερίκοκο και τελειώνουμε με γιαούρτι.

Πασπαλίζουμε με φιστίκια Αιγίνης και στολίζουμε προαιρετικά με τα φυλλαράκια δυόσμου. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο και τη σερβίρουμε δροσερή.