Υλικά

4 μπριζόλες κοτόπουλου
3/4 του ποτηριού κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές βούτυρο
100 γρ. γιαούρτι
1/2 ποτήρι ξηρό κρασί
1/2 κουταλιά πάπρικα
1 ψιλοκομμένη πιπεριά
Aλάτι, Πιπέρι, Αλεύρι

Εκτέλεση


Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

Περιχύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι.

Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε την πιπεριά και αφήνουμε το κοτόπουλο στη φωτιά για μερικά λεπτά ακόμη.