Υλικά

για 10 γρανίτες

340 γραμμάρια γιαούρτι χωρίς λιπαρά
2 κουταλιές μέλι
4 μεγάλα ροδάκινα
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
10 ξυλάκια για τις γρανίτες

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα ροδάκινα, το γιαούρτι χωρίς λιπαρά, το χυμό λεμονιού, το μέλι και μισή κούπα νερό.

Γεμίστε τα ειδικά καλούπια για τη γρανίτα (ή απλά χρησιμοποιείστε πλαστικά ποτηράκια νερού για να δώσετε σχήμα) μέχρι τη μέση, και αφήστε να παγώσουν στην κατάψυξη για τουλάχιστον τρεις ώρες και προσθέστε το απαραίτητο ξυλάκι.

Αφήστε τα στην κατάψυξη για ακόμη τρεις ώρες.