Υλικά

1 κ. γ. μέλι
100 γρ. χυμός μήλου ή πορτοκαλιού, έτοιμος
1 μπανάνα
125 γρ. γιαούρτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το γιαούρτι στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες προτού ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το smoothie. Κόβουμε την μπανάνα σε ροδέλες και τη ρίχνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ.

Τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα πηχτό μείγμα, που μπορούμε να πιούμε με χοντρό καλαμάκι. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι.