Υλικά

2 ολόκληρα αυγά
10 γρ. φρέσκο βούτυρο ανάλατο ή Βούτυρο Ελαφρύ
100 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 νεροπότηρο γάλα
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

Για τη γέμιση

10 γεμιστά μπισκότα σοκολάτα θρυμματισμένα
2 ώριμες μπανάνες λιωμένες με πιρούνι
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζαχαρούχο γάλα
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα ψιλοτριμμένη
200 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Εκτέλεση


Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη μέσα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα και το ανακατεύουμε καλά όταν θα θελήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε.Παίρνουμε ένα φλιτζανάκι του καφέ ως μεζούρα για την ποσότητα με την οποία κάθε φορά θα φτιάχνουμε την κρέπα μας.

Σε ένα τηγανάκι ελαφρώς βουτυρωμένο , αδειάζουμε το μίγμα από τις κρέπες με το οποίο το έχουμε γεμίσει, και αφήνουμε την κρέπα να ψηθεί.Με μια σπάτουλα, μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά τη γυρίζουμε και από την άλλη. Βγάζουμε την κρέπα από το τηγανάκι και επαναλαμβάνουμε μέχρι έως ότου να τελειώσει η ποσότητα της ζύμης μας.

Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με τη λιωμένη μπανάνα.Γεμίζουμε όλες τις κρέπες με το μίγμα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη καρυδόψιχα. Πιάνουμε την κρέπα από τις άκρες της, και τη διπλώνουμε στα 4, σα να είναι μαντιλάκια.Τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Παράλληλα, χτυπάμε τη μαρμελάδα στο μπλέντερ μαζί με 3 κουταλιές νερό και τις περιχύνουμε με αυτό. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τα θρυμματισμένα μπισκότα.