Υλικά

5 μπανάνες
ξύσμα και χυμό από ένα λάιμ (ακέρωτο)
30γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
50 ml νερό
50 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες περίπου σε πάχος 1εκ. και τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά (τουλάχιστον 2 ώρες).

Αφού περάσει η ώρα, βάζουμε στο μπλέντερ τις μπανάνες, το ξύσμα και το χυμό του λάιμ, το νερό, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν μια λεία γρανίτα. Και σερβίρουμε!