Υλικά

1 συσκευασία καλαμπόκι κατεψυγμένο
1/2 φλiτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
4 κουτ. σούπας μαιντανό
4 κουτ. σούπας άνηθο
3 αβγά
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
1 1/2 – 2 φλυτζάνια καλαμποκάλευρο
1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
αραβοσιτέλαιο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε ελαφρά το καλαμπόκι και παράλληλα σωτάρετε το ψιλικομμένο κρεμμύδι. Στραγγίζετε καλά και λιώνετε ελαφρά με το πηρούνι το μισό καλαμπόκι και το ρίχνετε σε ένα μπολ.

Προσθέτετε το υπόλοιπο καλαμπόκι, το σωταρισμένο κρεμμύδι,τη λιαστή ντομάτα, τον μαιντανό τον άνηθο,την γραβιέρα και τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το μισό καλαμποκάλευρο ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ .

Ανακατεύεται με ένα κουτάλι μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρευστος χυλός. Προσθέστε λίγο αλεύρι αν χρειαστεί. Αφήστε για 30′ λεπτά στο ψυγείο. Κατόπιν παίρνετε τμηματικές κουταλιές απο το μείγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τοποθετείτε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρετε συνοδεύοντας με σαλάτα ή ό,τι άλλο θέλετε.