Πατατοσαλάτα με γιαούρτι
Το γιαούρτι είναι μια τροφή υψηλής βιολογικής αξίας, εύγευστη και εύπεπτη
Υλικά
700 γρ. πατάτες500 γρ. γιαούρτι (στραγγιχτό)
½ κουταλάκι τριμμένο κύμινο
½ κουταλάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
½ κόκκινη πιπεριά και ½ κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε ροδελίτσες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
3 αbγά (βιολογικής προελεύσεως)
Εκτέλεση
Βάζετε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να πάρει μια βράση και βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Τις σουρώνετε, αφήνετε να κρυώσουν και τις καθαρίζετε.Όταν κρυώσουν τις κόβετε σε κομματάκια. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύετε το γιαούρτι με το κύμινο και τον δυόσμο, αλατοπιπερώνοντας.
Έπειτα, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά (πατάτες, πιπεριές, κρεμμυδάκι, αβγά) προσεχτικά για να μην λιώσουν οι πατατούλες και καλή σας όρεξη.