Μπισκοτογλυκό λευκής σοκολάτας με δύο υλικά
Ένα υπέροχο γλυκό που θα καλύψει όλα τα γούστα
Υλικά για μπισκοτογλυκό λευκής σοκολάτας
280 γρ. λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες18 μπισκότα με γέμιση κρέμας σπασμένα με το χέρι
Συνταγή για μπισκοτογλυκό λευκής σοκολάτας
- Σε μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Ρίχνουμε την λιωμένη πλέον κουβερτούρα σε πυράντοχο σκεύος και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
- Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε από πάνω τα σπασμένα μπισκότα.
- Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.