Εύκολα ριγανοκεφτεδάκια
Ριγανοκεφτεδάκια με μαϊντανό, ρίγανη και κρεμμυδάκια
Υλικά για ριγανοκεφτεδάκια
1 κιλό πατάτες40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
αλάτι χοντρό
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Συνταγή για ριγανοκεφτεδάκια
- Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη.
- Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
- Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες.
- Τους αλευρώνουμε, τους κουνάμε λίγο στο κόσκινο να φύγει το πολύ αλεύρι και να μη μας χαλάσει το λάδι, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.