Ομελέτα μανιταριών στο φούρνο
Μια υπέροχη ομελέτα με μανιτάρια
Υλικά για ομελέτα μανιταριών στο φούρνο
8 κουταλιές ελαιόλαδο12 αβγά
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο,
6 µανιτάρια κοµµένα σε φέτες
αλάτι, πιπέρι
Συνταγή για ομελέτα μανιταριών στο φούρνο
- Ανάβετε το φούρνο στο γκριλ.
- Σε ένα τηγάνι (που να µπαίνει στο φούρνο) βάζετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε δύο κουταλιές µανιτάρι και µια κουταλιά κρεµµύδι.
- Παράλληλα, σε ένα µπολ σπάτε 3 αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε.
- Αδειάζετε το αβγό στο τηγάνι και χαµηλώνετε την εστία.
- Μετά από 2-3 λεπτά ανοίγετε το φούρνο και τοποθετείτε το τηγάνι στην υψηλή σχάρα κοντά στο γκριλ.
- Ψήνετε για ακόµα 2 λεπτά και σερβίρετε αµέσως.
- Επαναλάβετε το ίδιο µέχρι να τελειώσουν τα υλικά.