Υλικά για ομελέτα μανιταριών στο φούρνο

8 κουταλιές ελαιόλαδο
12 αβγά
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο,
6 µανιτάρια κοµµένα σε φέτες
αλάτι, πιπέρι

Συνταγή για ομελέτα μανιταριών στο φούρνο


  • Ανάβετε το φούρνο στο γκριλ.
  • Σε ένα τηγάνι (που να µπαίνει στο φούρνο) βάζετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε δύο κουταλιές µανιτάρι και µια κουταλιά κρεµµύδι.
  • Παράλληλα, σε ένα µπολ σπάτε 3 αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε.
  • Αδειάζετε το αβγό στο τηγάνι και χαµηλώνετε την εστία.
  • Μετά από 2-3 λεπτά ανοίγετε το φούρνο και τοποθετείτε το τηγάνι στην υψηλή σχάρα κοντά στο γκριλ.
  • Ψήνετε για ακόµα 2 λεπτά και σερβίρετε αµέσως.
  • Επαναλάβετε το ίδιο µέχρι να τελειώσουν τα υλικά.