Μπισκότα κανέλας με μόνο 4 υλικά έτοιμα σε 10 λεπτά
Τα πιο νόστιμα και εύκολα μπισκότα κανέλας που έχετε δοκιμάσει
Υλικά για μπισκότα κανέλας
- 400 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 125 γρ ζάχαρη άχνη
- 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κτγ κανέλα σκόνη
2 κτσ ζάχαρη+1/2 κτγ κανέλα σκόνη
Συνταγή για μπισκότα κανέλας
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την ζάχαρη άχνη, την κανέλα και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να γίνει πάστα.
- Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
- Μετράμε μπαλάκια των 30 γρ. το καθένα και τα πατάμε ελαφρώς με την παλάμη μας.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε από πάνω προαιρετικά με ζάχαρη κανέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c.