Πεντανόστιμα γιουβαρλάκια στο φούρνο
Ένα φαγητό που μοσχοβολά από το θεσπέσιο συνδυασμό υλικών
Υλικά για γιουβαρλάκια
- 1 κιλό μοσχαρίσιο
- 2 φλιτζανάκια ρύζι
- 3 κουτ. σούπας βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 2 λεμόνια
- δυόσμο
- μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
Συνταγή για γιουβαρλάκια
- Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια.
- Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε βαθύ ταψί.
- Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια.
- Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζωμό των λεμονιών και τα ψήνετε στο φούρνο.
- Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.