Μπισκοτάκια τυριού με 3 υλικά
Ένα σνακ για όλες τις ώρες
Λαχταριστά μπισκοτάκια τυριού με φέτα και αλεύρι
Υλικά για μπισκοτάκια τυριού
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζάνια τυρί φέτα
- 1 1/3 του φλιτζανιού γάλα
Συνταγή για μπισκοτάκια τυριού
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
- Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο ένα ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, προσθέστε το τυρί και το γάλα και ανακατεύετε ώσπου να έχετε ένα δεμένο πυκνό μείγμα.
- Το αφήνετε να πήξει για 2 λεπτά.
- Παίρνετε 1/4 του φλιτζανιού από το μείγμα, και το τοποθετείτε στο ταψί, απαλά.
- Συνεχίζετε ώσπου να τελειώσει το μείγμα και τα τοποθετείτε σε απόσταση στο ταψί, γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο.
- Ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν αλλά να παραμείνουν αφράτα.
- Αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε