Γαριδοσαλάτα με αβοκάντο: Νηστίσιμη συνταγή
Εύκολη συνταγή
Μια γαριδοσαλάτα με αβοκάντο πλούσια με βιταμίνες
Υλικά για γαριδοσαλάτα με αβοκάντο
- 2-3 ώριμα αβοκάντο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 2 σταγόνες ταμπάσκο
- Αλάτι
Συνταγή για γαριδοσαλάτα με αβοκάντο
- Βράζουμε τις κατεψυγμένες γαρίδες για περίπου 6-7 λεπτά.
- Προσέχουμε να μην τις παραβράσουμε, καθώς αν τις αφήσουμε παραπάνω χρόνο, το πιο πιθανό είναι να είναι σκληρές.
- Σε μια ρηχή πιατέλα βάζετε το μαρούλι, τις ζεστές γαρίδες και το αβοκάντο, κομμένο σε φέτες.
- Ρίχνετε σε ένα μπολάκι και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το ταμπάσκο, αλατοπιπερώνετε και χτυπάτε καλά, έως ότου να ομογενοποιηθεί η σως.
- Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σως και σερβίρετε.