Υλικά για τρουφάκια καρύδας νηστίσιµα

  • 240 γρ. ινδοκάρυδο
  • 1 κουτί κακάο πικρό
  • 2 κούπες φρυγανιά τριµµένη
  • 1 κούπα ζάχαρη αχνη
  • 2 κούπες σουµάδα αναψυκτικό αραιωµένο ή 2 κούπες χυµό ανανά- καρύδα
  • 1 σφηνάκι λικερ πικραµύγδαλο(αν βάλουµε σουµάδα) ή λικερ καρύδα αν βάλουµε χυµό) + 4κουταλιές στο πλάσιµο

Συνταγή για τρουφάκια καρύδας νηστίσιµα

  • Κρατάµε στην άκρη το µισό ινδοκάρυδο.
  • Βάζουµε σε λεκάνη τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ζυµώνουµε ενα µείγµα σα τριµµένο κέικ.
  • Αν γίνει πολυ σκληρό προσθέτουµε σουµάδα ή χυµό και αν γίνει αραιό προσθέτουµε φρυγανιά επιπλέον.
  • Βρέχουµε τα χέρια µας στο λικέρ και πλάθουµε µικρά µπαλάκια.
  • Κατόπιν τα κυλάµε στο ινδοκάρυδο.