Παντζαροσαλάτα: Η πιο υγιεινή σαλάτα
Ιδανική για όλα τα γεύματα
Συνταγή για μια εύκολη παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια
Υλικά για παντζαροσαλάτα
- 500 γρ. παντζάρια
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές ξύδι
- 50 ml. ελαιόλαδο
- Καρύδια
- Αλάτι
Συνταγή για παντζαροσαλάτα
- Βράζουμε τα παντζάρια για 7 – 8 λεπτά και τα σουρώνουμε καλά.
- Κόβουμε τα πατζάρια με κομματάκια.
- Παίρνουμε ένα μπολ και στα πατζάρια βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με καρύδια και ψιλοκομμένα ξερά σύκα. (Ταιριάζουν τέλεια)
- Ταιριάζει πάρα πολύ με τις υπόλοιπες γεύσεις σε κάθε τραπέζι, καθημερινό ή γιορτινό, και σε κάθε εποχή του χρόνου.
- Η πατζαροσαλάτα μας είναι έτοιμη