Κοκορέτσι στο τηγάνι: Ο μεζές που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο πασχαλινό τραπέζι
Με πρόβειο γιαούρτι
Το πασχαλινό τραπέζι θα ομορφύνει με αυτόν τον μεζέ που ονομάζεται κοκορέτσι στο τηγάνι
![kokoretsi_tigania_me_rigani_anit610x762](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2024-04-30/kokoretsi_tigania_me_rigani_anit610x762.jpg)
Υλικά για «Κοκορέτσι» στο τηγάνι
- 500 γρ. αρνίσια συκωτάκια, πλυμένα και ψιλοκομμένα
- 300 γρ. αρνίσια γλυκάδια, πλυμένα και ψιλοκομμένα
- 200 γρ. αρνίσια έντερα, πλυμένα και ψιλοκομμένα
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. πρόβειο γιαούρτι
- 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
- χυμός από 1 λεμόνι
- αραβικές πίτες ψημένες ή λαδωμένο και φρυγανισμένο ψωμί, για το σερβίρισμα
- πρόβειο γιαούρτι για το σερβίρισμα
Συνταγή για «κοκορέτσι» στο τηγάνι
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε διαδοχικά τα υλικά του κοκορετσιού (συκωτάκια, γλυκάδια, έντερα) το καθένα με 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
- Τα συκωτάκια θέλουν περίπου 6-7 λεπτά, ενώ τα γλυκάδια και τα έντερα από 3 λεπτά περίπου.
- Κάθε υλικό που σοτάρουμε το βγάζουμε σε ένα μπολ και συνεχίζουμε με το επόμενο.
- Στο τέλος τα αναμειγνύουμε όλα μαζί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και το λεμόνι και σερβίρουμε σε πιατελίτσα.
- Συνοδεύουμε με πρόβειο γιαούρτι και αραβικές πίτες, ψημένες.