Αυτή είναι η πιο ωραία μαρινάδα για το κατσικάκι στο φούρνο
Θα την αφήσετε 2 ώρες πάνω στο κρέας
Πριν το ψήσιμο το κατσικάκι ή το αρνάκι στο φούρνο χρειάζεται να μαριναριστεί με αυτά τα υλικά
Υλικά για μαρινάδα για το κατσικάκι
- 120ml κόκκινο κρασί
- 120ml ξύδι από κόκκινο κρασί
- 60ml ελαιόλαδο
- 15gr. ζάχαρη
- 6gr. μέντα ξερή
- 5gr. αλάτι
- 2gr. κεδρόμηλα
- 2 δαφνόφυλλα
- 2 φέτες κρεμμύδι
- 1 κλωνάρι μαϊντανό
- 1 κλωνάρι θυμάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
Συνταγή για μαρινάδα για το κατσικάκι
- Για τη μαρινάδα του κρέατος ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Βάζουμε το κατσικάκι σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη μαρινάδα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες έως μια μέρα.