Συνταγή για ένα πεντανόστιμο ραβασάκι φέτας
Εύκολη συνταγή
Μια λαχταριστή συνταγή για πεντανόστιμο ραβασάκι φέτας
Υλικά για ραβασάκι φέτας
- Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
- Μέλι 3 κουταλιές σούπας
- Μαύρο σουσάμι 1 κουταλάκι γλυκού
- Φέτα 400 γρ σκληρή
- Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Συνταγή ραβασάκι φέτας
- Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση.
- Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου.
- Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα.
- Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
- Με ένα κουτάλι τα περιχύνουμε από ψηλά με το μέλι (προσπαθούμε να μην πέσει μαζεμένη ποσότητα μελιού σε ένα σημείο , αλλά να απλωθεί ομοιόμορφα). Τέλος πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.