Υλικά για τάρτα με μανιτάρια και κοτόπουλο

• 175 γρ. αλεύρι σκληρό
• 175 γρ. αλεύρι μαλακό
• 175 γρ. βούτυρο
• 2 κρόκους αυγών
• 75 γρ. νερό
• 7 γρ. αλάτι
• 7 γρ. ζάχαρη
• 500 γρ. μανιτάρια λευκά
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο 
• Αλάτι & πιπέρι
• 200 γρ. φέτα τριμμένη στο χέρι
• 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
• 2 αυγά
• 1 στήθος κοτόπουλου

Συνταγή για τάρτα με μανιτάρια και κοτόπουλο

• Ξεκινάμε με τη ζύμη κοσκινίζοντας τα αλεύρια.
• Στο κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και τα αλεύρια και τα χτυπάμε μέχρι να σβολιάσουν.
• Ρίχνουμε ένα- ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και την ζάχαρη και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
• Τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μια ώρα.
• Ανοίγουμε τη ζύμη, τη χωρίζουμε στα 2 και τοποθετούμε την μια σε καλά βουτυρωμένη ταρτιέρα.
• Την άλλη την συντηρούμε στο ψυγείο ή την κατάψυξη.
• Τρυπάμε καλά τον πάτο της τάρτας και την ψήνουμε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C.
• Για να φτιάξουμε τη γέμιση, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά.
• Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να χάσουν τα υγρά τους τελείως.
• Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει.
• Προσθέτουμε στα μανιτάρια, το κοτόπουλο μαδημένο στο χέρι, τα τυριά και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
• Μεταφέρουμε τη γέμιση στην ταρτιέρα με τη ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 30-40 λεπτά.
• Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.