Πως θα φτιάξετε γρήγορα, σπιτικά νάτσος για το Final four
Εύκολη συνταγή
Πώς να φτιάξεις τα δικά σου σπιτικά νάτσος - Μαζί και την τέλεια τσένταρ sauce για να τα συνοδέψεις
Υλικά για τα νάτσος
- 6 μεγάλες tortillas
- 100ml ελαιόλαδο
- 1,5 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
- 2 κ. γλ. κύμινο
- ½ κ. γλ. τσίλι
- 2 κ. γλ. αλάτι
Υλικά για την τσένταρ sauce
- 200γρ. κρέμα γάλακτος
- 200γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
Συνταγή για τα νάτσος
- Τοποθετούμε τις tortillas τη μία πάνω στην άλλη και τις κόβουμε όλες μαζί σε λωρίδες, κι έπειτα σε μικρά τρυγονάκια, ώστε να δώσουμε το σχήμα των νάτσος.
- Απλώνουμε τα τρυγονάκια σε ένα ταψί, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και το αλάτι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για περίπου 45 λεπτά, ανακατεύοντας τα νάτσος ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.
- Όταν η κρέμα ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα το τσένταρ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως, όσο είναι ακόμα ζεστό.