Υλικά για αγγουροσαλάτα με γιαούρτι

  • 150 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κυβάκια
  • 20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • 1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 30 ml ε.π. ελαιόλαδο
  • 1 ½ κουτ. σούπας μηλόξιδο
  • ½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι

Συνταγή για αγγουροσαλάτα με γιαούρτι

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, κλείνουμε με το καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να δέσουν τα αρώματα και οι γεύσεις.
  • Τη σερβίρουμε δροσερή από το ψυγείο.