Υλικά για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Συνταγή για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ, μέχρι να γίνει η κρέμα μας παχύρευστη.
  • Αδειάζουμε, απλώνουμε το μείγμα μας σε μακρόστενο δοχείο με καπάκι και το βάζουμε για 12 ώρες στην κατάψυξη.
  • Σερβίρουμε σε μπολάκια.