Υλικά για στραπατσαδα της γιαγιας

  • 5 – 6 μέτριες ώριμες ντομάτες
  • 4 - 5 αυγά
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • φέτα

Συνταγή για στραπατσαδα της γιαγιας

  • Τρίβουμε τις ντομάτες μας και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν με το λάδι, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
  • Ανακατεύουμε συχνά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να σωθούν τα υγρά της ντομάτας.
  • Προσθέτουμε τα αυγά και τη φέτα κι ανακατεύουμε γρήγορα με αναδευτήρα ή κουτάλι.
  • Σε 2 λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα