Εύκολη στραπατσάδα της γιαγιάς
Καλοκαιρινή γεύση
Μια υπέροχη συνταγή με αυγά, ρίγανη και ντομάτα
Υλικά για στραπατσαδα της γιαγιας
- 5 – 6 μέτριες ώριμες ντομάτες
- 4 - 5 αυγά
- Αλάτι – πιπέρι
- Ρίγανη
- 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- φέτα
Συνταγή για στραπατσαδα της γιαγιας
- Τρίβουμε τις ντομάτες μας και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν με το λάδι, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
- Ανακατεύουμε συχνά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να σωθούν τα υγρά της ντομάτας.
- Προσθέτουμε τα αυγά και τη φέτα κι ανακατεύουμε γρήγορα με αναδευτήρα ή κουτάλι.
- Σε 2 λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα