Υλικά για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

  • 1 φυτική σαντιγύ τύπου morfat ermol
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 εβαπορέ γάλα

Συνταγή για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

  • Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat και ύστερα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
  • Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ανοξείδωτο δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Το παγωτό μας είναι έτοιμο.