Υλικά για παγωτό σάντουιτς με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα

  • 1 κουτάκι μόρφατ creamy
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 40 μπισκότα πτι μπερ (περίπου 1½ πακέτο)

Συνταγή για παγωτό σάντουιτς με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα

  • Βάζουμε το μόρφατ στο ψυγείο να κρυώσει.
  • Αφού κρυώσει το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν και να σφίξουν.
  • Απλώνουμε τα μισά μπισκότα σε μεγάλο τάπερ ή σε δύο με την “καλή” πλευρά του μπισκότου να ακουμπάει τον πάτο του σκεύους.
  • Απλώνουμε την κρέμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα από πάνω.
  • Αυτή τη φορά βάζουμε τα μπισκότα με την καλή τους πλευρά από πάνω. Βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες και είναι έτοιμα για κατανάλωση.