Εύκολο παγωτό σάντουιτς με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα
Εύκολη συνταγή
Λαχταριστό και άκρως χορταστικό παγωτό σάντουιτς
Υλικά για παγωτό σάντουιτς με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτάκι μόρφατ creamy
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 40 μπισκότα πτι μπερ (περίπου 1½ πακέτο)
Συνταγή για παγωτό σάντουιτς με μόρφατ και ζαχαρούχο γάλα
- Βάζουμε το μόρφατ στο ψυγείο να κρυώσει.
- Αφού κρυώσει το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν και να σφίξουν.
- Απλώνουμε τα μισά μπισκότα σε μεγάλο τάπερ ή σε δύο με την “καλή” πλευρά του μπισκότου να ακουμπάει τον πάτο του σκεύους.
- Απλώνουμε την κρέμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα από πάνω.
- Αυτή τη φορά βάζουμε τα μπισκότα με την καλή τους πλευρά από πάνω. Βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες και είναι έτοιμα για κατανάλωση.