Υλικά για παγωτό γιαούρτι με βύσσινο 

  • 450 γρ. γιαούρτι (10% λιπαρά)
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος (35%-36% λιπαρά)
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο (σουρωμένο από το σιρόπι)

Συνταγή για παγωτό γιαούρτι με βύσσινο 

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη.
  • Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αφράτο μείγμα.
  • Προσθέτουμε τα βύσσινα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης.
  • Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με μίξερ χειρός για 6 φορές.