Παγωτό μπισκότο καραμέλα
Καταπληκτικό παγωτό
Λαχταριστή συνταγή για παγωτό μπισκότο καραμέλα
Υλικά για παγωτό μπισκότο καραμέλα
- 500 ml. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- μπισκότα γεμιστά
- 3 κουταλιές καραμελωμένο ζαχαρούχο
- σοκολάτα λιωμένη
- καρύδια τριμμένα
- μπισκότο τριμμένο
Συνταγή για παγωτό μπισκότο καραμέλα
- Ξεκινάμε την συνταγή, χτυπώντας στο μίξερ την κρέμα γάλακτος.
- Οταν γίνει σαντιγύ, αδειάζουμε στο ίδιο μπωλ το μισό ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Σε ένα μικρό φορμάκι, στρώνουμε σελοφάν και κατόπιν τοποθετούμε 4 μπισκότα.
- Αδειάζουμε από πάνω το μίγμα και το στρώνουμε.
- Βάζουμε το γλυκό για 15 λεπτά στο ψυγείο.
- Κατόπιν, ρίχνουμε καραμελωμένο ζαχαρούχο και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο.
- Καλύπτουμε το γλυκό με το σελοφάν, γυρίζοντας τις άκρες του προς το εσωτερικό.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για σχεδόν 2 ώρες.