Υλικά για παγωτό μπισκότο καραμέλα 

  • 500 ml. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • μπισκότα γεμιστά
  • 3 κουταλιές καραμελωμένο ζαχαρούχο
Για την επικάλυψη
  • σοκολάτα λιωμένη
  • καρύδια τριμμένα
  • μπισκότο τριμμένο

Συνταγή για παγωτό μπισκότο καραμέλα 

  • Ξεκινάμε την συνταγή, χτυπώντας στο μίξερ την κρέμα γάλακτος.
  • Οταν γίνει σαντιγύ, αδειάζουμε στο ίδιο μπωλ το μισό ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Σε ένα μικρό φορμάκι, στρώνουμε σελοφάν και κατόπιν τοποθετούμε 4 μπισκότα.
  • Αδειάζουμε από πάνω το μίγμα και το στρώνουμε.
  • Βάζουμε το γλυκό για 15 λεπτά στο ψυγείο.
  • Κατόπιν, ρίχνουμε καραμελωμένο ζαχαρούχο και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο.
  • Καλύπτουμε το γλυκό με το σελοφάν, γυρίζοντας τις άκρες του προς το εσωτερικό.
  • Βάζουμε στην κατάψυξη για σχεδόν 2 ώρες.