Πανεύκολο παγωτό σοκολάτα-μπανάνα
Με τέσσερα υλικά
Ένα υπέροχο παγωτό με μπανάνες, κακάο, γάλα και μέλι

Υλικά για παγωτό σοκολάτα-μπανάνα
- 3 μπανάνες ώριμες
- 2/3 της κούπας γάλα
- 3 κουτ. σούπας κακάο
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- λίγη τρούφα, για το σερβίρισμα
Συνταγή για παγωτό σοκολάτα-μπανάνα
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες.
- Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνουν παγάκια.
- Τότε τις χτυπάμε στο μούλτι με 2-3 κουταλιές από το γάλα μέχρι να θρυμματιστούν.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, το κακάο και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
- Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.
- Σερβίρουμε το παγωτό πασπαλίζοντας με λίγη τρούφα.