Υλικά για παγωτό σοκολάτα-μπανάνα

  • 3 μπανάνες ώριμες
  • 2/3 της κούπας γάλα
  • 3 κουτ. σούπας κακάο
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • λίγη τρούφα, για το σερβίρισμα

Συνταγή για παγωτό σοκολάτα-μπανάνα

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες.
  • Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνουν παγάκια.
  • Τότε τις χτυπάμε στο μούλτι με 2-3 κουταλιές από το γάλα μέχρι να θρυμματιστούν.
  • Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, το κακάο και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
  • Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.
  • Σερβίρουμε το παγωτό πασπαλίζοντας με λίγη τρούφα.