Υλικά για γλυκό ψυγείου με ζελέ και γιαούρτι 

  • 2 πακέτα μπισκότα  πτι μπερ 
  • 2 φακελάκια ζελέ χωρίς ζάχαρη με 500 ml νερό το καθένα (250 καυτό και 250 κρύο)
  • 700 γρ. γιαούρτι
  • Άλλα 2 φακελάκια ζελέ χωρίς ζάχαρη με 700 ml νερό το καθένα (350 καυτό και 350 κρύο) για τη στρώση από πάνω

Συνταγή για γλυκό ψυγείου με ζελέ και γιαούρτι 

  • Διαλύουμε 2 φακελάκια σκόνη ζελέ χωρίς ζάχαρη σε 250 ml καυτό νερό και προσθέτουμε 250 ml κρύο νερό.
  • Ρίχνουμε σταδιακά στο γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Σε πυρέξ ή σε ταψί απλώνουμε ένα πακέτο Πτι Μπερ σε 2 στρώσεις.
  • Ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού-ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες μέχρι να πήξει.
  • Προσθέτουμε 2 ακόμα στρώσεις με Πτι Μπερ.
  • Ανακατεύουμε 2 φακελάκια σκόνη ζελέ χωρίς ζάχαρη σε 350 ml καυτό νερό και προσθέτουμε 350 ml κρύο νερό.
  • Ρίχνουμε πάνω από τη δεύτερη στρώση Πτι Μπερ το ζελέ και επαναφέρουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες μέχρι να πήξει.